cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Päiväkotimme


Kaikki yksikömme ovat lämminhenkisiä ja kodinomaisia. Ruokahuollosta päiväkodeissa vastaa oma keittäjä. Kohtaamme lapsenne lämmöllä ja herkkyydellä hyvän ja huolellisen perushoidon tärkeyden ymmärtäen. Jokainen lapsi ehditään huomioida yksilönä ja juuri hänen kasvuaan ja kehitystään voidaan tukea hänelle oikealla tavalla. Kaikissa päiväkodeissamme lastenhoitajat huolehtivat myös mahdollisesta lääkehoidosta.

 

KANGASALA

Ranta-Koivisto

Uusin Pikku Tutkijan Päiväkoti Ranta-Koivisto avattiin Kangasalle 5.2.2018, osoitteeseen Rantakoivistontie 3. Paikkoja on sekä yli että alle 3-vuotiaille Helmiäisille, Koralleille ja Meripihkoille pienryhmissä, joissa on 8-16 lasta.

Esite Pikku Tutkijan Päiväkoti Ranta-Koivisto

 

TAMPERE

Tammela

Meillä on 8 paikkaa pienemmille (alle 3-vuotiaille) ja 14 paikkaa yli 3-vuotiaille. Toimimme kahdessa ryhmässä, joista Topaasien ryhmä on alle 3-vuotiaille ja Rubiinien ryhmä yli 3-vuotiaille.

Annala

Pikku Tutkijan Päiväkoti Annala on pieni, yhden ryhmän päiväkoti. Tästä on etuna se, että lapsenne ryhmä säilyy samana koko hänen päivähoitoaikansa ajan ja suo hänelle mahdollisuuden kestäviin ja tuttuihin ihmissuhteisiin.

Meillä on 8 paikkaa pienemmille ja 14 paikkaa isommille. Toimintatuokioissa jakaudumme pienet ja isot erikseen. Pienten ryhmän nimi Timantit ja isojen ryhmä Safiirit.

YLÖJÄRVI

Siivikkala

Avasimme 8.1.2018 Pikku Tutkijan Päiväkodin Siivikkalaan, Ilmarinjärventie 252. Paikkoja on sekä alle että yli 3-vuotiaille Ametisteille ja Turkooseille, ryhmät ovat pieniä 8-14 lasta/ ryhmä.

Esite Pikku Tutkijan Päiväkoti Siivikkala